Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
RNC

FME Webinar nut en noodzaak Orgalim-voorwaarden en modelcontracten

29/4/2024
Tijdens het webinar wordt de scope van elk van de Orgalim-modelcontracten en algemene voorwaarden kort en bondig door de FME-advocaten uiteengezet.

FME organiseert op 21 mei het 'Nut en noodzaak Orgalim-voorwaarden en modelcontracten' webinar. Dit webinar is ook gratis toegankelijk voor Fedet-leden die ook lid zijn van FME.

Algemene informatie

Als internationaal opererend bedrijf heb je behoefte aan juridisch waterdichte contracten en algemene voorwaarden. Daarvoor zijn voor FME-leden (en Fedet-leden die lid zijn van FME) de modellen en standaard voorwaarden van Orgalim beschikbaar. Er bestaan erg veel Orgalim-modelcontracten en standaard voorwaarden. Deze modellen en algemene voorwaarden worden dagelijks door vele bedrijven gebruikt en hebben hun waarde door de jaren heen dubbel en dwars bewezen. Waarschijnlijk ken je ze niet allemaal, maar kun je ze heel goed gebruiken.

Tijdens het webinar wordt de scope van elk van de Orgalim-modelcontracten en algemene voorwaarden kort en bondig door de FME-advocaten uiteengezet. Daarmee weet je wat voorhanden is en waar je een en ander voor kunt gebruiken. Je krijgt ook een scherp beeld van hoe deze modellen en standaard voorwaarden in concrete situaties het verschil kunnen maken.

Programma en aanmelden

Dit online webinar vindt plaats op dinsdag 21 mei van 15:00 tot 16:00 uur. Ga naar de website van FME (exclusief toegankelijk voor leden) en meld je aan.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief