Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
TGF

Fedet TGF ontvangt ruim 40 Europese collega's tijdens Fest Field Trip

28/9/2023
Deze week mocht Fedet TGF ruim 40 gasten uit Europa ontvangen voor een fieldtrip door de Nederlandse keten van bouw en installatietechniek.

Fest Field Trip

Deze week mocht Fedet TGF ruim 40 gasten uit Europa ontvangen voor een fieldtrip door de Nederlandse keten van bouw en installatietechniek. Vanuit de Europese koepel FEST voor technische groothandels mocht onder Nederlands voorzitterschap door Edgar Aker (Solar Nederland) iedereen mee op een tour dat de groep op dinsdag bracht bij de fabriek van Van Wijnen in Heerenveen en de nieuwe fabriek van Remeha in Apeldoorn. Op de tweede dag van de fieldtrip bezochten we het Experience Center van Technische Unie, het nieuwe kantoor van Plieger in hartje Utrecht en de BAM Home Studio's.De Nederlandse keten is snel aan het veranderen, de vraag om de producten en woningen groeit continu, terwijl bij de installateur de capaciteit schaarser is en onvoldoende om de vraag te kunnen bijbenen. Vanuit Fedet TGF hebben we de oplossingen laten zien die helpen om met de beperkte capaciteit toch meer installaties op te leveren. Bijvoorbeeld door de industrialisatie van nieuwbouwwoningen waarin Van Wijnen in voorop loopt met hun fabriek in Heerenveen. Daarnaast is er een toenemende vraag naar duurzame warmteopwekkers voor woningen en industrie, Remeha heeft laten zien hoe zij de productie hebben verhoogd en op welke wijze hun producten een bijdrage leveren aan het verduurzamen van de Nederlandse gebouwde omgeving. Met de Technische Unie, Plieger en BAM hebben we gezien hoe digitalisering helpt in de totale klantreis betere en snellere keuzes te maken.De fieldtrip was een goede opwarmer voor het aanstaande FEST-congres in 2024 dat ook georganiseerd wordt door Fedet TGF.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief