Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Energietransitie
Circulariteit
Digitalisering en Data
Elektrotechniek.tv
ETG
Kabel
Lidbedrijf
NLA
Paneelbouw
RNC
T&D
TGF

Fedet Paviljoen op VSK+E

22/1/2024
Bekijk de update

VSK is dé beurs waar je in één bezoek op de hoogte bent van alle ontwikkelingen in de wereld van installatie. Of het nu gaat om W-installatie of E-installatie; VSK is de beurs voor de totale installatiebranche! Exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten.

VSK+E

De energietransitie is al jaren hét thema voor de VSK, maar zonder elektrotechniek géén energietransitie. Dus hoogtijd dat Fedet aanhaakt bij de VSK, hoogtijd voor de VSK+E.

In het afgelopen jaar hebben we diverse kennissessies georganiseerd tijdens Vakbeurs Energie en de Henk en Fred beurs. Nu is het tijd om naast kennisoverdracht ook te laten zien wat we als Fedet in huis hebben en welke technische mogelijkheden we bieden voor het realiseren van de energietransitie. Om deze positie te claimen zijn we het als Fedet (leden) verplicht om de E-branche zo goed en breed mogelijk te vertegenwoordigen op de VSK+E.

Fedet Paviljoen

Het overkoepelende Fedet Paviljoen bestaat uit de deelnemende Fedet leden en een Fedet Lounge. In de Fedet Lounge zijn de Fedet leden welkom met hun zakenrelatie voor een kop koffie of thee. In de Lounge zullen de secties onder Fedet een prominente plek krijgen en uiteraard zal Fedet in de Lounge toelichting geven op de diverse campagnes + initiatieven zoals:

Je vindt de volgende Fedet leden op het paviljoen:

Hal 7: Fedet Lounge & Elektrotechniek TV

-         Attema, Belpa, Busch-jaeger - onderdeel van ABB, Finder, Hiflex, Ledvance, Legrand, Miasin, Niedax, Simcas Cassirer


Hal 8:

-         GMC-Instruments, Nexans, Schneider Electric, Spelsberg, WAGO, H.K. Electric


Hal 9:

-         Siemens


Hal 12:

-         Euro-Index

Activiteiten

Fedet zal gedurende de 4 beursdagen acte de présence geven met interessante sessies over o.a. Energie Management, de Meterkast van morgen, Gelijkspanning, etc.

In samenwerking met de aanwezige Fedet leden op het Fedet Paviljoen zal Fedet dagelijks actuele onderwerpen behandelen in het Nieuwscafé. Het Installatie-festivalplein wordt ook in Hal 7 gerealiseerd, waar catering beschikbaar is en waar ruimte is voor (product)demonstaties.

Registratie

Haal hier jouw gratis toegangstickets voor het Fedet Paviljoen.

Scoor hier jouw gratis toegangsticket voor Elektrotechniek TV.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief