Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Circulariteit
Nieuws
ETG
Paneelbouw
Kabel
NLA
RNC
T&D
TGF

Fedet onderschrijft Brancheplan Verpakkingen

19/5/2022

Als Fedet onderschrijven wij het brancheplan Verpakkingen. Daarom hebben Martin Eijsink (vicevoorzitter Fedet) en Doekle Terpstra (voorzitter Techniek Nederland) op donderdag 19 mei de hand geschud om vast te leggen dat we hier onze krachten gaan bundelen.Daarmee conformeren de fabrikanten, groothandel en importeurs die Fedet vertegenwoordigt zich aan de doelstellingen van het brancheplan.

Lees meer over het Brancheplan Verpakkingen

Het brancheplan verpakkingen is begin 2022 opgesteld met en voor de installatiebranche en gericht op het verminderen en verduurzamen van de verpakkingen in de installatiebranche. Om deze ambitie te realiseren is samenwerking tussen alle schakels in de keten essentieel: van verpakkingsleverancier, fabrikant, groothandel en installateur tot eindgebruiker en afvalinzamelaar. Door gezamenlijke inspanning is een grotere slagkracht mogelijk.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief