Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Lobby
Nieuws

Fedet meets Den Haag 31 mei 2023

25/4/2023

Fedet nodigt je van harte uit voor het jaarlijkse evenement “Fedet meets Den Haag!” op 31 mei van 14.30 - 17.30 uur.Dit jaar draait de bijeenkomst om de grote uitdagingen die de energietransitie beheersen. In de vorm van een paneldiscussie bieden wij je graag de gelegenheid om kennis te nemen van nieuwe ideeën en perspectieven over wat er nodig is om ons energiesysteem mee te laten veranderen. En het potentieel dat onze industrie daarbij biedt. Experts, wetenschappers, Kamerleden en professionals uit de (maak)industrie zullen hun licht werpen op thema’s zoals netcongestie, het aansluiten van hernieuwbare energiebronnen zoals wind en zon en het stroomlijnen van het energiesysteem.Wij hopen op een middag vol prikkelende discussies, waarbij voldoende gelegenheid bestaat om vragen te stellen en uw eigen standpunten te delen. Overige genodigden zijn onder meer leden van de Tweede Kamer, vertegenwoordigers uit de sector en andere stakeholders uit het energieveld.Locatiegegevens volgen snel.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief