Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Energietransitie
Nieuws

Fedet bij VSK 2024

7/9/2023

Van 6 tot en met 9 februari 2024 vindt de VSK plaats. VSK is de vakbeurs voor de totale installatiebranche. Exposanten delen hun kennis en tonen het nieuwste aanbod van oplossingen, toepassingen, technieken, innovaties en diensten. De installatiesector groeit steeds meer in de richting van een integratie van verschillende disciplines. Daarom brengt VSK 2024 alles bij elkaar. Klimaatbeheersing en sanitair, maar ook alles over Elektrotechniek, solar en meet- en regeltechniek.

Fedet-stand

De VSK krijgt een wat andere invulling dan voorheen: de elektrotechnische sector zal er nadrukkelijk onderdeel van uitmaken. Anne-Jaap Deinum, directeur van Fedet, juicht de uitbreiding toe: ‘Ik vind het een geniale stap. De uitdaging waar we gezien de gebouwde omgeving in Nederland voor staan, gaat grotendeels over energie. Het moet zuiniger en efficiënter. Home energy management systemen maken het energieverbruik inzichtelijk en helpen om energie te besparen. De transitie van fossiele brandstoffen naar elektrische oplossingen is inmiddels ingezet en je zult zien dat het belang van elektrotechniek alleen maar toeneemt. Sterker nog: de wereld wordt elektrisch. Logisch dus om de sector elektrotechniek toe te voegen.’Er zijn inmiddels 99 bedrijven, deelnemer gerelateerd aan Elektrotechniek en Gebouwautomatisering, aangemeld. Hiervan zijn er nu 10 Fedet-leden.

Benieuwd naar meer? Bekijk de VSK Prmotievideo

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief