Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Elektrotechniek.tv
Nieuws

Elektrotechniek.tv op stoom: Budgeteer je deelname voor 2024!

23/8/2023

Elektrotechniek.tv is de bron voor noviteiten, productinformatie, kennisdeling en entertainment over de belangrijkste thema’s uit de wereld van elektrotechniek. Je kunt altijd en overal naar de video’s op het platform kijken, want Elektrotechniek.tv is beschikbaar op elke smartphone, tablet of computer én op social media. Via de site en via de Elektrotechniek.tv app.

Elektrotechniek.tv op stoom: Budgeteer je deelname voor 2024!

Sinds de re-launch van Elektrotechniek.tv in februari van dit jaar weten steeds meer mensen ons kanaal te vinden. In juli werden de site en de app al door 4.000 verschillende mensen bekeken. Inmiddels staan er 344 filmpjes van bijna 40 fabrikanten en groothandels op het platform.De groei komt door het promoten van de site via LinkedIn, Instagram en Facebook. Met korte versies van de filmpjes (reels) worden mensen uit de branche getriggerd om verder te kijken op Elektrotechniek.tv. Ook de aandacht die een aantal van de deelnemende bedrijven heeft gegeven aan Elektrotechniek.tv in hun nieuwsbrief of op hun social media kanalen heeft hierbij geholpen.Linkedin tip: Volg Elektrotechniek.tv op LinkedIn, en stuur deze link ook door naar je collega’s. Dan kun je zien wat een video voor jouw bedrijf  kan doen, en wat je concullega’s inmiddels al hebben neergezet.Wil je meer weten over de mogelijkheden van Elektrotechniek.tv, kijk dan op de informatie pagina van Fedet of neem dan contact op met Sebastiaan Scheers, per mail: sebastiaan.scheers@fme.nl of telefonisch: 0633040356.

Nieuwe content

Met onze ALV-ledenaanbieding voor Elektrotechniek.tv is er veel nieuwe content geplaatst op het platform door onze leden en heeft dit ook nieuwe deelnemers opgeleverd. Nieuwsgierig geworden? Kijk snel op het platform via www.elektrotechniek.tv of neem contact op met onze Projectmanager Sebastiaan Scheers om ook deel te nemen.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief