Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Elektrotechniek.TV

26/4/2023

‘Hoe breng ik mijn klanten effectief op de hoogte van mijn meest recente productintroducties?’ Worstel jij als leverancier in de elektrotechnische branche ook regelmatig met die vraag? Dan hebben wij de oplossing voor je!Videoplatform Elektrotechniek TV is speciaal in het leven geroepen om jou te helpen met de zichtbaarheid van jouw innovaties. Het platform bevat een schat aan gevarieerde content: informatie, handige tips, inspiratie en entertainment rond installatie en bedrijfsvoering in de wereld van techniek. Volledig gericht op werkvoorbereiders, projectleiders, eigenaren van installatiebedrijven en elektrotechnische monteurs. Bekijk hoe jij kunt deelnemen.Elektrotechniek TV is beschikbaar via elke smartphone, tablet en computer en bezoekers kunnen de video's anoniem of met een gratis account bekijken. De app is beschikbaar via Google Play en de App Store. Ons platform trekt dagelijks 250 bezoekers aan, waardoor jouw content een groot bereik heeft.Ook iets voor jouw bedrijf? Wacht dan niet langer en sluit je aan bij Elektrotechniek TV. Je deelt je kennis en ervaring met de elektrotechniek-community, zodat die nog verder kan groeien!Meer weten over waarom je je zou aansluiten bij Elektrotechniek TV? Lees dan dit document.Volg Elektrotechniek TV op Instagram, LinkedIn en Facebook.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief