Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Elektromonteur van het Jaar

25/4/2023

Elektro en installatiemonteurs maken kennis op de eervolle titel: Monteur van het Jaar. Binnen de branche zijn fantastische monteurs en dito bedrijven actief. Die moeten wat vaker in de spotlights gezet worden. De verkiezing wordt georganiseerd door Henk & Fred en de uitreiking zal plaatsvinden tijdens de beurs Henk & Fred van 19 – 21 september.

Twee verkiezingen

Installatievakblad Henk & Fred start dit jaar met maar liefst twee nieuwe verkiezingen: de ‘Monteur van het Jaar’ en het ‘Installatiebedrijf van het Jaar’. Beide verkiezingen zijn bedoeld om het installateursvak meer in de spotlights te zeten. “We hebben in onze branche fantastische bedrijven en monteurs. Installateurs waar we trots op mogen zijn”, zegt bladmanager Matthea Kiemeney. “Daar komt bij dat er een groot tekort is aan monteurs. Hoogste tijd om het vak met deze twee verkiezingen eens extra in het zonnetje te zetten!

Monteur van het Jaar

De strijd om de ‘Monteur van het Jaar’ is in eerste instantie alleen bedoeld voor elektromonteurs. Dat is de doelgroep waar het met het magazine Henk & Fred tien jaar geleden allemaal mee begon. Deelnemers kunnen zich plaatsen voor de voorronde door viade website www.monteurvanhetjaar.nl een korte vragenlijst in te vullen waarmee hun basis elektro-kennis wordt getoetst. De beste 48 kwalificeren zich voor de voorronde op 15 juni bij het ROVC TechCenter in Ede, waar drie praktijkrondes en een theorieronde worden gehouden. De beste zes elektromonteurs gaan door naar de Grote Finale op 20 september tijdens het Henk & Fred Event in Expo Houten.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief