Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Paneelbouw

De toekomst van panelenbouw

19/10/2023
Eén van de pijlers van de Federatie Paneelbouw is, het aanwakkeren van de innovatie van de panelenbouw in Nederland.

Eén van de pijlers van de Federatie Paneelbouw is, het aanwakkeren van de innovatie van de panelenbouw in Nederland. De panelenbouw is van oudsher een traditioneel proces en door verdergaande digitalisering en modernisering van het machinepark, kan een proces ingericht worden dat zich ver voorbij het veelal handmatige proces kan ontwikkelen.

Een blik in de keuken

De Algemene Ledenvergadering van de Federatie Paneelbouw zal dit jaar in het teken staan van de innovatie. Voortman Steel Machinery in Rijssen opent op 8 november a.s. haar deuren voor de aangesloten bedrijven en gunt de aanwezigen een blik in de toekomst door ze rond te leiden door hun geautomatiseerde productieproces van besturingspanelen.

Unieke mogelijkheid

“Voor onze leden een werkelijk unieke mogelijkheid om alle geïntegreerde processen te zien, niet alleen op papier maar ook in de praktijk. Hiermee kunnen onze leden een belangrijk besef creëren van de mogelijkheden en vooral ook van de manier waarop dit stap voor stap bereikt kan worden” aldus Geert Laseur, voorzitter van de Federatie Paneelbouw en groot voorvechter van innovatie binnen de branche.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief