Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Paneelbouw

Aangescherpte koers met Federatie Paneelbouw 2.0

24/3/2023
De Federatie Paneelbouw deed onlangs een ronde langs haar leden. Op basis van de ontvangen input, legden zij de koers voor de komende jaren vast.

Drie thema’s

Afgelopen jaar boog het bestuur van de Federatie Paneelbouw zich over de vraag: welke waarde kunnen en willen wij toevoegen voor onze leden en op welke manier kunnen we onze slagkracht vergroten. Om een goed beeld te krijgen van de behoefte, hebben twee bestuursleden een rondje langs de leden gemaakt en deze vragen voorgelegd. De antwoorden waren veelomvattend en kunnen gegroepeerd worden in een drietal thema’s: kwaliteit, trainingen en productinnovatie.

Kwaliteitslabel

Rond kwaliteit speelt de behoefte om het kwaliteitslabel sterker in de markt te positioneren en de leden een concurrentievoordeel te geven. De krapte op de arbeidsmarkt vraagt om een gedegen opleidingsprogramma. Veel leden voelen de behoefte om medewerkers specifieke trainingen aan te bieden en om hen hiermee te boeien, te binden en te inspireren.De voornaamste hulpvraag van de leden ligt op het gebied een innovatieprogramma, productieautomatisering en engineeringshulpmiddelen. De Federatie Paneelbouw heeft hier in het verleden al aandacht aan geschonken en zal dit voortzetten omdat het de sleutel is naar continuïteit van de paneelbouw in Nederland.

Klaar om verder te groeien

“Wij willen onze panelenbouwende leden een platform bieden dat naast verbinding ook tastbare voordelen biedt voor innovatie, technologische ontwikkelingen en het vergaren van kennis” aldus de voorzitter van de Federatie Paneelbouw, Geert Laseur. De federatie is klaar is om te groeien en om haar activiteiten sterk in de markt te blijven zetten. We noemen het ‘Federatie Paneelbouw 2.0’.”[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief