Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Aanbod Fedet leden Elektrotechniek TV

23/5/2023

Sinds begin maart zijn we volop aan de slag met bezoekers te trekken naar Elektrotechniek.tv. Velen hebben nieuwe video’s aangeleverd, waardoor het platform aantrekkelijker is geworden. Ook hebben we de bedrijfskundige video’s van Ger Zwartendijk en Theo Ockhuijsen geplaatst. Zij hebben belangeloos meegewerkt hieraan, en dit heeft waardevolle content opgeleverd.

Social media

Op social media plaatsen we sinds begin maart Reels gemaakt van de content die jullie aanleveren. Deze reels worden, naast de plaatsing op LinkedIn, Facebook en Instagram ook geadverteerd op Facebook en Instagram. Dit zorgt voor veel extra bezoek. We zien dat filmpjes die op social media veel gedeeld en geliket worden door jullie medewerkers veel bezoekers trekken. Eaton is hier een mooi voorbeeld van.Om het bereik van Elektrotechniek.tv nóg groter te maken willen we je verzoeken om aan je collega’s te vragen onze socials te volgen, en actief video’s te liken en te delen. Daarmee halen we veel (meer) gratis bereik.Je kunt ons vinden op:

Verder willen we jullie vragen om nieuwe video’s te blijven sturen. Hoe meer content van verschillende partijen, hoe interessanter het voor de bezoekers wordt.

Aanbod Fedet leden

In 2023 biedt Fedet de mogelijkheid om Elektrotechniek TV uit te proberen. Je kunt als bedrijf gebruikmaken van de kracht en de community van Elektrotechniek TV. Aanbod voor 2023:Eenmalige gratis kennismakingsdeelname 3 video's

  • 1x Noviteit (Promotie)
  • 1x Product informatie (Kennis)
  • 1x “how to” video (Instructie)

Optioneel uit te bereiden met promodeal (600eu)

  • Reel 10-30sec (promotie teaser)
  • Advertentiepakket

Meer weten? Bekijk onze informatiepagina van Elektrotechniek.tv.

Contact

Interesse? Contacteer Sebastiaan Scheers op 06 33 04 03 56 of sebastiaan.scheers@fme.nl.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief