Fedet Marktmonitor

Nu 24/7 online beschikbaar voor Fedet Leden!

U heeft het als Fedet-lid ongetwijfeld gemerkt; de overgang van de FBI rapportage naar de Fedet Marktmonitor. Dit product is het resultaat van een uitstekende samenwerking tussen de Fedet en het team Business Intelligence van FME.

Fedet Marktmonitor nu 24/7 beschikbaar voor Fedet Leden!
Bekijk hem hier!

De Marktmonitor is op dit moment volledig naar voorbeeld van de FBI rapportage opgebouwd. In deze maandelijkse rapportage kunnen de Fedet leden in één oogopslag de trends en stand van de Nederlandse economie zien. Naast historische reeksen van het CBS, worden er ook verwachtingen getoond vanuit verschillende marktpartijen zoals het CPB, de Nederlandsche Bank en een aantal andere grootbanken. Een mooie toevoeging is de Fedet Barometer, waar de leden van de Fedet zich uitspreken over het ondernemersklimaat. Om de Fedet leden zo goed mogelijk te ondersteunen is de Fedet Marktmonitor nu ook 24/7 beschikbaar voor Fedet leden via het BI Dashboard.

Verantwoordelijk voor de Marktmonitor voor de Fedet is Brigitte Bakker, bij velen van u ongetwijfeld bekend van de maandelijkse statistiek uitvragen die zij al enkele jaren voor de Fedet en NLA uit mag voeren. Zij is degene die u met een vriendelijk, maar vaak dringend e-mailtje of telefoontje eraan zal herinneren om statistieken als de Fedet Barometer aan te leveren. Op die manier hebben de statistieken voor alle partijen de meeste waarde.

Meer informatie
Voor vragen over de dienstverlening van FME Business Intelligence en het aanmelden voor de Fedet Klankbordgroep, stuurt u een e-mailtje naar businessintelligence@fme.nl.
Voor meer informatie over Fedet of het Fedet lidmaatschap, kunt u contact opnemen met het Fedet secretariaat, dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

Algemeen nieuws