Informatiebijeenkomst video broadcasting

Datum: 26 september 2019 | Locatie: Utrecht | Event

Vandaag de dag oriënteert de markt zich voornamelijk online en daarbij worden video’s veelvuldig gebruikt, ook in de elektrotechniek sector. Een goede strategie moet daarbij onderdeel zijn van een content marketingplan. Maar een video op zich, geplaatst op een social mediaplatform als YouTube of Facebook, gaat er niet magische wijs voor zorgen dat je bereik en je omzet gaat groeien. Eigenaarschap van videodata is van groot belang bij het creëren van online verdienmodellen. Het gaat om het bereiken van jouw publiek op de schermen waar dat publiek het vaakst naar kijkt.

Waar je voorheen op een beurs de tastbare impact en trotse professionals liet zien, wordt dit door bezoekers steeds meer online gezocht. Daarom wil de Fedet werkgroep Imago & Inspiratie samen met sponsoren, een video broadcasting platform lanceren waarbij Fedet controle heeft over de content en data. Dus geen ongewenste reclames, alleen video’s uit de sector, volledige controle over beheer en inzicht in kijkersgedrag. Wij willen graag de volgende stap zetten.

Op 26 september organiseren wij daarom een kick-off bijeenkomst voor Fedet-leden die interesse hebben in dit platform. Wij geven verdere informatie over het platform, de invulling, de verschillende mogelijkheden en ook de inhoud over de mogelijke ledenpakketten.

Agenda overzicht

18 mrt
Fedet meets Politiek Den Haag
Locatie: Den Haag | Fedet Moves

* exclusief voor Fedet leden* Op 18 maart gaat Fedet opnieuw in gesprek met Tweede Kamerleden en relevante parlementaire woordvoerders, positioneren we belangrijke thema’s, geven we Fedet zichtbaarheid, brengen we structurele […]

24 mrt
T&D | Clean Energy Package coming your way
Locatie: Zoetermeer | Event

Tijdens het ‘Clean Energy Package coming your way’ event op dinsdag 24 maart zoomen we in op de macro-effecten van de clean energy package. Zowel vanaf het Europese perspectief als […]

01 apr
Vastgoed slim, veilig en gezond
Locatie: Zoetermeer | Event

FME, NEVAP en FHI Gebouw Automatisering bundelen hun krachten tijdens dit bijzondere event. We laten cases van innovatieve technologie zien die nu al toepasbaar zijn en benefits leveren voor eigenaar […]

14 mei
Paneelbouw Ledenvergadering
Locatie: ntb | ALV

De Fedet sectie Federatie Paneelbouw organiseert op 14 mei de Ledenvergadering. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.

27 mei
Paneelbouw event
Locatie: ntb | Event

Op 27 mei organiseert Fedet sectie Federatie Paneelbouw weer een Paneelbouw event. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.

19 nov
Fedet ALV
Locatie: ntb | ALV

Op donderdag 19 november organiseert Fedet haar Algemene Ledenvergadering. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.