Geannuleerd | T&D – Clean Energy Package coming your way

Laatste update: 23 maart

Datum: 24 maart 2020 | Locatie: Zoetermeer | Event

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, zijn alle Fedet events tot en met 1 juni geannuleerd.

Tijdens het ‘Clean Energy Package coming your way’ event op dinsdag 24 maart zoomen we in op de macro-effecten van de clean energy package. Zowel vanaf het Europese perspectief als via de Nederlandse wetgeving. De vraag die daarbij centraal staat is: wat betekent de clean energy package voor het energiesysteem? En met name voor de flexibiliteit ervan, de interconnectie en smart monitoring.

Wat is de Clean Energy Package?
De Europese elektriciteitsrichtlijn en -verordening maken deel uit van de clean energy for all Europeans package. Met deze maatregelen wil de Europese Unie de opwekking en integratie van duurzame energie in het systeem bevorderen. Daarnaast bevat de clean energy package ook wetten op het gebied van energie-efficiëntie en de energieprestatie van gebouwen. In Nederland worden de elektriciteitsrichtlijn en -verordening momenteel verwerkt in de Energiewet 1.0. Een wet waarin de Elektriciteits- en Gaswet worden geïntegreerd en die zeker zijn impact zal hebben op de elektriciteitsinfrastructuur in Nederland en de bedrijfsvoering van de Dutch Power participanten en Fedet T&D leden.

Waar en Wanneer?
Het event vindt plaats op dinsdag 24 maart bij Fedet T&D in Zoetermeer. Naast een inspirerend programma is er voldoende ruimte om te netwerken en sluiten wij af met een buffetdiner.

  • 14.45 uur  Ontvangst
  • 19.30 uur   Verwacht einde

Deelname aan dit event is gratis voor leden Fedet T&DDutch Power en T&D Europe.

Agenda overzicht

14 mei
Geannuleerd | Paneelbouw Ledenvergadering
Locatie: ntb | ALV

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, zijn alle Fedet events tot en met 1 juni geannuleerd.   De Fedet sectie Federatie Paneelbouw organiseert […]

27 mei
Geannuleerd | Paneelbouw event
Locatie: ntb | Event

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, zijn alle Fedet events tot en met 1 juni geannuleerd. Op 27 mei organiseert Fedet sectie Federatie […]

19 nov
Fedet ALV
Locatie: Zandvoort | ALV

Op donderdag 19 november organiseert Fedet haar Algemene Ledenvergadering op Circuit Zandvoort. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.