Geannuleerd | Fedet meets Politiek Den Haag

Datum: 18 maart 2020 | Locatie: Den Haag | Fedet Moves

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, zijn alle Fedet events tot en met 6 april geannuleerd.

*exclusief voor Fedet leden*

Op 18 maart gaat Fedet opnieuw in gesprek met Tweede Kamerleden en relevante parlementaire woordvoerders, positioneren we belangrijke thema’s, geven we Fedet zichtbaarheid, brengen we structurele “open contactlijnen” tot stand en vestigen we de aandacht op concrete dossiers.  Naast een lunchmeeting met Kamerleden is er ook een workshop over “het reilen en zeilen in Den Haag”.

Kennissessies

Den Haag stelt de spelregels vast. Maar sluiten die wel aan op het bedrijfsleven? Bieden zij voldoende ruimte voor ondernemerschap? Zijn er overbodige regels, of regels die het productieproces onnodig hinderen? Waar lopen we vast en kan beleid verbeterd worden? Deze en andere vragen bespreken we graag tijdens één van de vier kennissessies, exclusief voor Fedet leden. Elke kennissessie behandelt één van de 4 domeinen die het bestuur van Fedet tot speerpunt verklaard heeft: Digitalisering, Human Capital, Bouw- en industrie agenda en Duurzaamheid en circulariteit. De kennissessies vinden in januari plaats.

 

Agenda overzicht

14 mei
Geannuleerd | Paneelbouw Ledenvergadering
Locatie: ntb | ALV

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, zijn alle Fedet events tot en met 1 juni geannuleerd.   De Fedet sectie Federatie Paneelbouw organiseert […]

27 mei
Geannuleerd | Paneelbouw event
Locatie: ntb | Event

Naar aanleiding van de aangescherpte maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus in Nederland, zijn alle Fedet events tot en met 1 juni geannuleerd. Op 27 mei organiseert Fedet sectie Federatie […]

19 nov
Fedet ALV
Locatie: Zandvoort | ALV

Op donderdag 19 november organiseert Fedet haar Algemene Ledenvergadering op Circuit Zandvoort. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.