Fedet ALV

Datum: 21 november 2019 | Locatie: Delft | ALV

Op 21 november, voorafgaand aan het Fedet event Vak apart, techniek op basisscholen’, vindt voor leden van Fedet de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. We nemen deze middag niet alleen de begroting, initiatieven en events 2020 door, de ledenvergadering staat ook in het teken van het aftreden van Rob van Veen (voorzitter) en Theo Harzing (vicevoorzitter).

Pak jij een rol in het Algemeen Bestuur?
Met het aftreden van Rob van Veen en Theo Harzing ontstaan er meerdere vacatures in het Algemeen Bestuur. Wil jij jezelf als Fedet-lid kandidaat stellen of wil je iemand voordragen als kandidaat? Geef dit dan vóór 14 november per mail door aan info@fedet.nl. Vanuit de leden is Martin Eijsink (Finder Relais) reeds voorgedragen als kandidaat voor een bestuurdersrol.

In de vergadering van 21 november wordt de aanwezige leden gevraagd een stem uit te brengen op de kandidaten voor het nieuwe bestuur. Tijdens de vergadering wordt ook de nieuwe voorzitter en vicevoorzitter gekozen. Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel een stem uitbrengen? Gebruik hiervoor het machtigingsformulier dat bij de vergaderstukken zit.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.
Of volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van onze events en het laatste Fedet nieuws.

Agenda overzicht

18 mrt
Fedet meets Politiek Den Haag
Locatie: Den Haag | Fedet Moves

Op 18 maart gaat Fedet opnieuw in gesprek met Tweede Kamerleden en relevante parlementaire woordvoerders, positioneren we belangrijke thema’s, geven we Fedet zichtbaarheid, brengen we structurele “open contactlijnen” tot stand en […]

24 mrt
Internationaal T&D en DutchPower event
Locatie: Zoetermeer | Event

Op 24 maart organiseert Fedet sectie T&D in samenwerking met DutchPower een event. Meer informatie volgt binnenkort.

14 mei
Paneelbouw Ledenvergadering
Locatie: ntb | ALV

De Fedet sectie Federatie Paneelbouw organiseert op 14 mei de Ledenvergadering. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.

27 mei
Paneelbouw event
Locatie: ntb | Event

Op 27 mei organiseert Fedet sectie Federatie Paneelbouw weer een Paneelbouw event. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.

29 okt
Dag van de Gebouwde Omgeving
Locatie: ntb | Event

Op donderdag 29 oktober organiseert Fedet in samenwerking met FME en een aantal andere branches de Dag van de Gebouwde Omgeving. Reserveer deze datum alvast in je agenda. Meer informatie […]

19 nov
Fedet ALV
Locatie: ntb | ALV

Op donderdag 19 november organiseert Fedet haar Algemene Ledenvergadering. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.