Fedet ALV

Datum: 21 november 2019 | Locatie: Delft | ALV

Op 21 november, voorafgaand aan het Fedet event Vak apart, techniek op basisscholen’, vindt voor leden van Fedet de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats. We nemen deze middag niet alleen de begroting, initiatieven en events 2020 door, de ledenvergadering staat ook in het teken van het aftreden van Rob van Veen (voorzitter) en Theo Harzing (vicevoorzitter).

Pak jij een rol in het Algemeen Bestuur?
Met het aftreden van Rob van Veen en Theo Harzing ontstaan er meerdere vacatures in het Algemeen Bestuur. Wil jij jezelf als Fedet-lid kandidaat stellen of wil je iemand voordragen als kandidaat? Geef dit dan vóór 14 november per mail door aan info@fedet.nl. Vanuit de leden is Martin Eijsink (Finder Relais) reeds voorgedragen als kandidaat voor een bestuurdersrol.

In de vergadering van 21 november wordt de aanwezige leden gevraagd een stem uit te brengen op de kandidaten voor het nieuwe bestuur. Tijdens de vergadering wordt ook de nieuwe voorzitter en vicevoorzitter gekozen. Kan je niet aanwezig zijn, maar wil je wel een stem uitbrengen? Gebruik hiervoor het machtigingsformulier dat bij de vergaderstukken zit.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.
Of volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van onze events en het laatste Fedet nieuws.

Agenda overzicht

14 okt
Paneelbouw Ledenvergadering
Locatie: Hoofddorp | ALV

De Fedet sectie Federatie Paneelbouw organiseert op 14 oktober de Algemene Ledenvergadering. Meer informatie volgt binnenkort. Reserveer deze datum alvast in de agenda.

12 nov
T&D en DutchPower | Impact?! event
Locatie: Zoetermeer | Event

Op donderdag 12 november organiseren wij een event voor leden van Fedet T&D, Dutch Power en T&D Europe. Meer informatie over dit event volgt. Deelname aan dit event is gratis voor leden Fedet […]

19 nov
Fedet ALV
Locatie: Zandvoort | ALV

Op 19 november zal de Fedet Algemene Ledenvergadering gehouden worden op Circuit Zandvoort. Deze middag deelt Robert Doornbos op aanstekelijke en inspirerende wijze zijn visie over de snelle wereld van […]

09 feb
Paneelbouw | Bezoek Weidmüller (DE)
Locatie: Detmold (DE) | Event

De sectie Paneelbouw bezoekt op 9 en 10 februari 2021 Weidmüller in Detmold (DE). Deelname is uitsluitend voor leden van sectie Federatie Paneelbouw. Meer informatie over dit event van sectie […]