Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Webinar

Webinar handelingsperspectieven plastic en karton

26/6/24
Online
09:30 - 10:30
Het Brancheplan Verpakkingen organiseert een webinar, ook Fedet-leden kunnen zich hiervoor inschrijven.

In maart en april kwam een aantal ondersteunende partijen bij elkaar om kennis te delen en te onderzoeken hoe zij hun kennis naar de deelnemers van het Brancheplan Verpakkingen kunnen verspreiden. Het resultaat? Een handelingsperspectief op verschillende verpakkingstypen.

Webinar

Op woensdag 26 juni (09:30-10:30) delen we tijdens een webinar meer over deze handelingsperspectieven en hoe je ze kunt gebruiken. Ondersteunende partijen Janssen Packaging en Hollarts nemen je mee in de wereld van duurzame alternatieven voor plastic en karton.

Het derde jaar van het Brancheplan Verpakkingen staat in het teken van ‘van pilots naar praktijk’. Dit betekent dat we meer nadruk leggen op het opschalen van pilotresultaten. Door het geven van webinars hopen we de deelnemers de komende tijd mee te nemen in deze resultaten en hen aan te sporen tot implementatie in de eigen organisatie.

Tijdens de sessies krijgen deelnemers de mogelijkheid om vragen te stellen aan de kennispartners. Meld je vast via deze link aan voor de webinar.

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief