Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
ALV

Fedet Algemene Ledenvergadering

24/6/24
Beatrixgebouw Jaarbeurs, Utrecht
14:30 - 18:00 uur
Fedet nodigt alle Fedet-leden uit voor de Algemene Ledenvergadering.

Hierbij nodigen wij alle Fedet-leden uit voor de Algemene Ledenvergadering van Fedet op maandag 24 juni van 14.30 - 18.00 uur.

We kijken terug op een turbulent jaar met veel activiteiten rondom & binnen de vereniging. We praten jullie graag bij over deze activiteiten en zullen dit ook combineren met een aantal sprekers die op interactieve wijze enkele belangrijke Fedet domeinen (kort) zullen toelichten. Onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere netcongestie, circulariteit, duurzaamheid, milieudata en digitalisering.

Aan de hand van deze onderdelen zullen we enige Fedet (sectie)activiteiten toelichten en is er ruimte voor het stellen van vragen. We sluiten de middag af met een gezamenlijke borrel.

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief