Visie Federatie Paneelbouw:

“Het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen ter stimulatie en het behoud van de paneelbouw- én de maakindustrie in Nederland”

Werkgroepen Federatie Paneelbouw

De Federatie Paneelbouw heeft een aantal werkgroepen. Hiermee geven wij een werkbare invulling aan onze visie op het gebied van onder andere het imago van de bedrijfstak en instroom van nieuwe talenten.

  • Werkgroep Kwaliteit (kwaliteitslabel Paneelbouw)
  • WerkgroepInnovatie (Data-beheersing)
  • Werkgroep Imago  (Imago & communicatie)

In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Klik hier om een aanvraag in te dienen voor het Kwaliteitslabel Paneelbouw

Bestuur

Het bestuur van de Fedet sectie Federatie Paneelbouw bestaat uit:
Tom Stringer, Aqualectra B.V., sectievoorzitter
John de Krijger, PIA Service B.V.
Jan Bos, JB Besturingstechniek
Leon van Zelst, Elektro Internationaal

Jan Hartman is als projectmanager namens Fedet werkzaam voor Federatie Paneelbouw.

Wil je meer informatie over de sectie Federatie Paneelbouw of deelname aan werkgroep? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat

IN DE SCHIJNWERPER

In de schijnwerper: Bepacom

In de schijnwerper: AP

In de schijnwerper: Inelvé

Statuten en huishoudelijk reglement

Federatie Paneelbouw is een sectie van Fedet en volgt daarom de Fedet statuten. Wel heeft de sectie een eigen huishoudelijk reglement. Klik op onderstaande links om het betreffende document te downloaden.

Publicaties

Federatie Paneelbouw heeft een aantal publicaties uitgegeven. Klik op de foto om het betreffende document te downloaden.

 

 

 

 

 

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.