De Fedet-Federatie Paneelbouw heeft een zeer duidelijke visie:

“Het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen ter stimulatie en het behoud van de paneelbouw- én de maakindustrie in Nederland”

Werkgroepen van de Federatie Paneelbouw

De Fedet heeft een aantal speerpunten, waarmee ze invulling geeft aan haar visie : Invloed op onze omgeving, Instroom van nieuwe talenten, Inspiratie met kennis en nieuwe inzichten en Imago van de bedrijfstak.

Om een praktische en werkbare invulling te geven aan de doelstelling van de sectie Federatie Paneelbouw, zijn deze Fedet speerpunten naar een aantal werkgroepen vertaald:

  • Werkgroep Kwaliteit (kwaliteitslabel Paneelbouw)
  • WerkgroepInnovatie (Data-beheersing)
  • Werkgroep Imago  (Imago & communicatie)

In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Bestuur

Het bestuur van de Fedet sectie Federatie Paneelbouw bestaat op dit moment uit de volgende bestuursleden:
Tom Stringer (Aqualectra B.V.), sectievoorzitter
Arno Garssen, SP Laagspanningssystemen
John de Krijger, PIA Service B.V.
Judith Vermeulen, Vekon B.V.
Ronald Udo, AP Nederland
Jan Bos, JB Besturingstechniek

Jan Hartman is als senior projectmanager namens Fedet werkzaam voor Federatie Paneelbouw.

Wil je meer informatie over de sectie Federatie Paneelbouw of deelname aan werkgroep? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat
Het secretariaat is telefonisch bereikbaar op 088 400 84 16

Publicaties

Federatie Paneelbouw heeft een aantal publicaties uitgegeven. Klik op de foto om het betreffende document te downloaden.

 

 

 

 

 

Statuten en huishoudelijk reglement

Federatie Paneelbouw is een sectie van Fedet en volgt daarom de Fedet statuten. Wel heeft de sectie een eigen huishoudelijk reglement. Klik op onderstaande links om het betreffende document te downloaden.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.