Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Onderwijs en Arbeidsmarkt
Paneelbouw

Zij-instroomtraject Paneelbouw

7/8/2023
Ben je geïnteresseerd in een uniek zij-instroomtraject voor onze paneelbouw? Fedet en Vakwijs B.V. hebben een knap staaltje maatwerk ontwikkeld

Ben je geïnteresseerd in een uniek zij-instroomtraject voor onze paneelbouw? En wil je liever niet 4 jaar in de schoolbanken zitten? Fedet en Vakwijs B.V. hebben een knap staaltje maatwerk ontwikkeld, waarmee we jouw overstap naar de techniek heel dichtbij brengen!

Wat moet je weten?

  • Start: Oktober
  • Duur omscholing: 21 weken
  • Ons unieke zij-instroomtraject maakt het mogelijk om zonder lange opleidingen direct aan de slag te gaan in de techniek! Dankzij ons innovatieve programma word je klaargestoomd voor een carrière in de panelenbouw, met een focus op praktijkgerichte trainingen en begeleiding.

Het programma

  • Week 1: Interne training in Sittard/Deurne
  • Week 2: 2 weken opleiding in Stein (Limburg) in samenwerking met Vakwijs
  • Vanaf Week 3: 1 dag per week naar het Summa College Eindhoven + 1 dag per week praktijklessen in onze werkplaats in Deurne. De overige dagen ben je lekker aan de slag om alle opgedane kennis in praktijk te brengen.

Na 21 weken ben je klaar met de basisopleiding en heb je je mbo-erkenning op zak! Je bent nu een volledig getrainde assemblage medewerker en werkt mee in onze werkplaats in Sittard of Deurne (afhankelijk van waar je wil starten).Wil jij jouw carrière een kickstart geven in de techniek? Wacht dan niet langer! Klik op de links hieronder voor meer informatie en om je interesse kenbaar te maken!

Vacature Deurne:https://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/verkorte-opleiding-tot-assemblage-medewerker-2642
Vacature Sittard:
https://www.werkenbijhoppenbrouwers.nl/vacature/verkorte-opleiding-tot-assemblage-medewerker-2643

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief