Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Zienswijzen ontwerp codebesluit eisen overspanningsbeveiliging

24/5/2023

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft zes zienswijzen ontvangen op het ontwerp codebesluit, waarin de eisen van de overspanningsbeveiliging worden gewijzigd. De ACM is nu bezig met de beoordeling van de zienswijzen. Het zou kunnen zijn dat de ACM nog aanvullende informatie nodig heeft om de beoordeling te kunnen afronden. In dat geval zal de ACM de partijen gaan benaderen die een zienswijze hebben ingediend. Ook kan de ACM Netbeheer Nederland gaan benaderen voor aanvullende informatie. Tenslotte kan de ACM er ook voor kiezen om aanvullend onderzoek uit te voeren.Wanneer uit de beoordeling blijkt dat deze codewijziging in lijn is met de wettelijke eisen dan zal de ACM het definitieve besluit gaan vaststellen. Wanneer blijkt dat deze codewijziging in strijd is met de wettelijke eisen dan zal de ACM Netbeheer Nederland eerst een wijzigingsopdracht geven om het oorspronkelijke codevoorstel aan te passen.Lees hier de volledige update op de website van ACM

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief