Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Werkgroep Vermogenselektronica

20/10/2023
Samen met de Stichting Gelijkspanning Nederland is de Fedet gestart met een werkgroep vermogenselektronica

Samen met de Stichting Gelijkspanning Nederland is Fedet gestart met een werkgroep vermogenselektronica. Op donderdag 19 oktober is het schrijfteam van deze werkgroep voor het eerst bij elkaar geweest. Doel is het komen tot een of verschillende papers om de lobby richting Den Haag stevig en onderbouwd te kunnen voeren. In kleinere teams zullen eerst A4-tjes opgesteld worden over diverse onderwerpen zoals de energiewet, juridische belemmeringen, elektronische veiligheid, human capital, ontwikkelingen wereldwijd, sociale aspecten enz. Allemaal in het licht van de ontwikkeling van vermogenselektronica. Op 1 december zal het schrijfteam de eerste resultaten bespreken. Deelnemen aan de werkgroep Vermogenselektronica? Neem contact op met Fedet via info@fedet.nl

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief