Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Circulariteit
Nieuws
NLA

Terugkijken NLA-webinar Tender Criteria Circulaire Verlichting

10/3/2022
Voor veel (overheids)organisaties is circulariteit een zeer belangrijk onderdeel geworden van alle inkoop processen en ook specifiek van verlichting.

Voor veel (overheids)organisaties is circulariteit een zeer belangrijk onderdeel geworden van alle inkoop processen en ook specifiek van verlichting. Maar aanbesteden of circulair inkopen vraagt om specifieke kennis over de criteria waaraan een verlichtingsinstallatie eigenlijk moet voldoen, wil deze als ‘circulair’ gelden. Om een verantwoorde invulling mogelijk te maken, hebben wij vanuit Fedet-NLA de inkoop criteria vorm gegeven in onze paper ‘Inkoopcriteria Circulaire verlichting’. Waarin de diverse voor circulariteit relevante begrippen worden uitgelegd en waarin deze begrippen worden doorvertaald naar concrete minimumcriteria voor circulaire verlichtingsprojecten.

Webinar gemist?

Op donderdag 10 maart hebben wij voor leden, (overheids)organisaties en andere stakeholders, een webinar over inkoopcriteria voor circulaire verlichting gehouden. Heb jij het webinar gemist? Kijk hem dan hieronder terug.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief