Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Samen Digitaal Veilig Webinar

24/3/2023

Het Samen Digitaal Veilig platform biedt deelnemers de mogelijkheid stappen te nemen richting digitale veiligheid. Via korte video’s en vragen werken ondernemers, medewerkers en leveranciers samen aan digitale veiligheid. Ook geeft het platform overzichtelijk weer hoe de digitale toegankelijkheid van een bedrijf geregeld is. Ondernemers blijven via het platform op de hoogte van de voortgang van werknemers en ICT-leveranciers.

Webinar

Op dinsdag 9 mei organiseert Fedet de Samen Digitaal Veilig webinar. Je kunt alvast de presentatie bekijken om je vragen voor te bereiden.Daarnaast zal er ook nog een webinar worden georganiseerd op: Dinsdag 6 juni om 16.00 uur

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief