Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Nieuwe Bestuursleden Fedet

19/5/2022

Geert Laseur (Van Egmond Industriële Automatisering) en Reinier Kok (Miasin) volgen Ronny de Backer (Legrand) en Tom Stringer (Aqualectra) op in het Algemeen Bestuur van Fedet.

Tijdens de Algemene Ledenvergadering op donderdag 19 mei hebben de aanwezige leden Geert Laseur en Reinier Kok verkozen als nieuwe leden in het Algemeen Bestuur van Fedet. Hiermee is het Algemeen Bestuur weer compleet. Zij gaan, samen met de andere bestuursleden, de ambities van Fedet verdere invulling geven.Het Algemeen Bestuur van de Fedet bestaat uit de volgende bestuursleden:

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief