Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Groeiend bereik Elektrotechniek.TV

27/3/2023

Groeiend bereik Elektrotechniek.TV

Vanaf 27 februari is Elektrotechniek.tv volop aanwezig op de verschillende socialmediakanalen. Dit heeft geresulteerd in een bereik van tienduizenden mensen met interesse in de Elektrotechniek. Op de site en via de app van Elektrotechniek.tv kijken dagelijks inmiddels bijna 100 mensen naar de filmpjes. Elektrotechniek.tv gaat zich de komende maanden steeds meer de positie van hét communicatiekanaal binnen de elektrotechniek opeisen.Wil je gebruik maken van dit marketingkanaal van en voor Fedet-leden? Neem dan contact op met jouw Fedet-projectmanager Sebastiaan Scheers via sebastiaan.scheers@fme.nl. Hij helpt graag jou en je bedrijf op Elektotechniek.tv.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief