Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

FME Sterk Werkgeverschap event: Aantrekken en behouden van talent

27/3/2023

STERK Werkgeverschap

Op donderdagmiddag 20 april organiseert FME het STERK-event, waarin wordt ingegaan op de uitdagingen die de krapte op de arbeidsmarkt met zich meeneemt. Hoe bied je deze het hoofd met je HR-beleid? Hoe zorg je dat je ook je blik op de toekomst houdt? Hoe zorg je dat je als werkgever aantrekkelijk wordt en blijft en geef je ruimte aan talent? Dit event is ook toegankelijk voor Fedet-leden die geen lid zijn van FME.Na deze middag heb je nieuwe inzichten en ideeën om de volgende stap te zetten met STERK-werkgeverschap in jouw bedrijf.STERK-werkgeverschap staat voor Samenwerking, Talentontwikkeling, Erkenning, Ruimte en Kracht. Vijf belangrijke knoppen waaraan je kunt draaien om aantrekkelijker te worden als werkgever. Doe de krachtmeting en krijg direct concrete tips en handvatten om met STERK-werkgeverschap aan de slag te gaan.Ga naar de website van FME, bekijk het programma en meld je aan.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief