Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Elektrotechniek.tv
Nieuws

Elektrotechniek.tv op het Henk & Fred event 2023

27/9/2023
Elektrotechniek.tv was als mediapartner alom aanwezig op het Henk & Fred event op 19,20 en 21 september.

Elektrotechniek.tv was als mediapartner alom aanwezig op het Henk & Fred event op 19,20 en 21 september. Op de beursstand van Fedet, waar Elektrotechniek.tv op een grote TV speelde, kwamen veel vragen over het platform. Ewout Hoffmans, van Giraffes4Zebras heeft namens Elektrotechniek.tv drie workshops ‘Vloggen voor je bedrijf ‘ verzorgd. Op het event is veel kennis en informatie gedeeld, ook is er hard geflyerd om het downloaden van de Elektrotechniek.tv app te stimuleren én meer aanmeldingen te krijgen voor de nieuwsbrief.Vanaf 1 november komt Elektrotechniek.tv met een maandelijkse nieuwsbrief, met daarin de nieuwste video’s. De nieuwsbrief geeft de Elektrotechniek.tv partners ook de mogelijkheid om een nieuw product extra in beeld te brengen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Elektrotechniek.tv? Neem dan contact op met Sebastiaan Scheers.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief