Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Energietransitie

Arnhem Electricity Week

29/4/2024
Vanaf maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei vind de Arnhem Electricity Week plaats

Vanaf maandag 27 tot en met vrijdag 31 mei vind de Arnhem Electricity Week plaats.

Aanvullende informatie

Tijdens dit vijfdaagse event onthullen marktleiders en elektriciteitsliefhebbers het energielandschap van morgen. Nederland loopt voorop bij het elektrificeren van de samenleving en loopt voorop bij het aanpakken van problemen als netcongestie. Maar wat is de routekaart om deze transitie te versnellen? Grote internationale bedrijven en technische universiteiten die bij dit initiatief betrokken zijn, betrekken je bij hun strategische discussies.

Ga voor het programma en aanvullende informatie naar: www.arnhemelectricityweek.com

Disclaimer: Fedet is geen (mede)organisator van dit event en licht het event slechts uit voor geïnteresseerden binnen de sector.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief