Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Werkgroep Innovatie

Werkgroep van sectie Paneelbouw

Innovatie is een ruim begrip en daarom is er voor gekozen om te starten met 1 project binnen deze werkgroep. Dit is de ontwikkeling van een “open” database die te integreren is met diverse ERP en ontwikkelpakketten. Het doel is zowel commerciële als volledige technische informatie van componenten voor schakel- en besturingspanelen van toonaangevende fabrikanten altijd compleet beschikbaar te hebben. Hierbij wordt naar vergelijkbare trajecten gekeken zoals BIM in de installatietechniek.Duidelijk is dat dit project slechts succesvol kan zijn als meerdere partijen erbij worden betrokken. Naast dit project zullen in de nabije toekomst binnen deze werkgroep zeker ook andere projecten starten. Wij blijven in de paneelbouw immers innoveren.

Meer informatie

In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief