Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Werkgroep Imago

Werkgroep van sectie Paneelbouw

Er is zeker behoefte om meer aandacht te schenken aan het vak paneelbouw. Het imago van dit vak moet verbeteren en moet dan ook de nodige aandacht gaan krijgen. Jongeren zullen door het opstellen van de juiste communicatieplannen meer in aanraking moeten gaan komen met dit mooie vak. Deze werkgroep heeft inmiddels projecten opgestart met als doel het imago te gaan verbeteren.De werkgroep bestaat op dit moment uit Jan Bos (JB Besturingstechniek), Linda van Doren (Elektro Internationaal), Simone Vendrig (AP Nederland) en John de Laat (Hoppenbrouwers Techniek). “We hebben een goede klik met elkaar en brainstormen maandelijks over manieren waarop we de Federatie Paneelbouw en haar initiatieven onder de aandacht kunnen brengen. Heeft u daarvoor een idee? Of heeft u een mooie projectcase uit de paneelbouw die u graag via ons platform onder de aandacht wilt brengen? Neemt u dan vooral contact met een van ons op,” aldus Jan Bos.

Meer informatie

In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief