Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Beurs

Light Expert Dinner

22/11/23
Future Lighting - Next Level (Foyer)
18:00 - 22:30
De sectie NLA gaat met enkele leden deelnemen aan het Light Expert Dinner 22 november, aansluitend aan de 1e beursdag van Future Lighting.

De NLA gaat met enkele leden deelnemen aan het Light Expert Dinner 22 november, aansluitend aan de 1e beursdag van Future Lighting. Een exclusieve bijeenkomst die georganiseerd wordt door Future Lighting en de samenwerkende branche-organisaties:

• NSVV

• Groen Licht Vlaanderen

• IBE-BIV

• Fedet I NLA

• Techniek Nederland

De avond bestaat naast diner uit 3 panel discussies met als onderwerp ‘ kwaliteitsbewaking in licht keten’.  De deelnemers zijn: Techniek Nederland, NLA, NSVV, Rijksvastgoedbedrijf, Rijkswaterstaat, Groen licht Vlaanderen, BNA en ingenieurs NL. Het doel is om een pamflet te tekenen aan het einde van de avond.

Dit is een exclusief event op uitnodiging.

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief