Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Event

Kabelcongres 2023

21/11/23
Delft
10:00 - 17:00
Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Kabelcongres op 21 november 2023

Kabelcongres 2023!  

Er is veel gaande rondom Europese en Nationale wetgeving in relatie tot duurzaamheid en circulariteit. Er is een groeiende behoefte vanuit de kabelmarkt om elkaar daarover bij te praten, daarom hebben de Fedet sectie Kabel en het NLKi (het Nederlands Kabel instituut) de handen ineen geslagen om op 21 november gezamenlijk een kabelcongres te organiseren!

Komende week ontvangen professionals in de kabelindustrie, relaties van de aangesloten fabrikanten, een uitnodiging om zich in te schrijven voor het meest opwindende en informatieve evenement van het jaar: het Kabelcongres 2023! Dit is dé kans om de toekomst van de kabelindustrie te verkennen en te ontdekken hoe technologische innovaties en baanbrekende ontwikkelingen de sector vormgeven. Inschrijven is noodzakelijk, vol = vol.

Wat kun je verwachten?

  • Diepgaande inzichten in de toekomst van circulariteit in de kabelindustrie.
  • Verhelderende presentaties van toonaangevende experts over de laatste Nederlandse en Europese regelgeving met betrekking tot circulariteit.
  • Boeiende paneldiscussies en workshops over duurzame praktijken en compliance.
  • Praktische cases en succesverhalen van bedrijven die al stappen hebben gezet richting circulariteit.
  • Een blik op innovatieve technologieën en oplossingen die de transitie naar een circulaire economie mogelijk maken.
  • Uitstekende netwerkmogelijkheden met professionals die zich inzetten voor duurzaamheid en circulariteit in de kabelsector.

Dit congres is een unieke gelegenheid om jouw kennis te vergroten, waardevolle contacten te leggen en je invloed op de kabelmarkt te versterken. Mis het niet!

Programma

10.00 binnenkomst

10.30 spreker 1  - Laurens de Vrijer – Techniek Nederland

11.30 spreker 2  - Thomas Wellink – Rijksdienst voor ondernemend Nederland

12.30 - 13.30 lunch

13.30 spreker 3  – Nicola Scirocco en Alberto Lampasona – Europacable

14.30 spreker 4  - Paul Borghouts – Fedet

15.30 Wrap-up

16.00 borrel

Datum en locatie

Het Kabelcongres wordt gehouden op 21 november 2023 bij Co-Creation Centre Delft: The Green Village. Het adres is Van Den Broekweg 4, 2628 CR Delft. Hier kun je ook parkeren.

Samen bouwen we aan een veelbelovende toekomst! We kijken ernaar uit je te verwelkomen op het Kabelcongres 2023.

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief