Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Beurs

Future Lighting 22 en 23 november

23/11/23
Evenementenhal Gorinchem
10:00 - 17:00
Future Lighting is het enige niche event voor de verlichtingsindustrie in Nederland en Vlaanderen dat zestig exposanten combineert met een tweedaags kennisprogramma voor verdieping over actuele lichtthema’s

Future Lighting is het enige niche event voor de verlichtingsindustrie in Nederland en Vlaanderen dat zestig exposanten combineert met een tweedaags kennisprogramma voor verdieping over actuele lichtthema’s. Kom tijdens de kennissessies op woensdag 22 en donderdag 23 november meer te weten over de laatste trends en innovaties omtrent Normen & Richtlijnen, Smart Lighting, Onderzoek & Studies en Licht & Gezondheid.

Sectie NLA

De NLA (Nederlandse Licht Associatie) heeft vanuit de NSVV de mogelijkheid aangeboden gekregen om deel te nemen aan de vakbeurs Future Lighting; Het event voor kennis & innovatie.

Dit gaan we doen middels een gecombineerde deelname van Stichting LightRec & Fedet | NLA samen, waarmee we daar ook de ‘Met LED kan het’ campagne zichtbaar uit kunnen dragen onder onze doelgroep (én potentiële nieuwe NLA leden).

Aansluitend aan de Future Lighting beurs zal de NLA ook haar ALV houden.

Locatie

Evenementenhal Gorinchem: Franklinweg 2, 4207 HZ Gorinchem

Ruimte: congreszaal 2 (boven)

Programma

10.00 - 17.00 Beurs Future Lighting

17.00 - 18.00 NLA borrel + buffet

18.00 - 20.00 NLA ALV

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief