Win jij de Fedet Instroom Award 2017?

Fedet zal op 21 november 2017 tijdens de ALV voor de eerste keer een ‘Fedet Instroom Award’ uitreiken.

De award wordt uitgereikt aan het Fedet lid met het beste Instroom-initiatief. Ken jij een inspirerend initiatief van een Fedet lid? Of hebben jullie zelf een inspirerend initiatief? Je kan ze tot en met maandag 6 november 2017 aandragen bij Iris Roos van Fedet. Vervolgens wordt door een onafhankelijke jury de initiatieven bekeken en zal op 21 november de ‘Instroom Award’ worden uitgereikt tijdens de Fedet ledenvergadering.

Bekijk hier de tot nu toe aangedragen initiatieven

Als onderstaande YouTube video niet zichtbaar is, bekijk de video dan via de volgende link: https://youtu.be/SEAQ5DH1dQ4

Waarom de Fedet instroom award?
Door de individuele Fedet leden worden veel regionale bijeenkomsten en initiatieven georganiseerd om de samenwerking tussen bedrijven en (regionale) scholen te bevorderen. Dit soort regio bijeenkomsten zijn interessant en worden vaak goed bezocht. Helaas zijn deze individuele initiatieven vaak maar bij een kleine groep bekend. Om elkaar meer te inspireren en het delen van onderlinge kennis te bevorderen, heeft de werkgroep Instroom de ‘Fedet Instroom Award’ ontwikkeld.

Tot 1 november kan jij inspirerende initiatieven van Fedet leden aanleveren bij Iris Roos. Dit kunnen initiatieven zijn op gebied van kiezen voor (basisscholen), leren in (middelbaar onderwijs) en werken in (bijscholing/zij-instroom). Hierna worden de initiatieven beoordeeld door een onafhankelijke jury. De uitreiking van de Fedet Instroom Award zal plaats vinden tijdens de Fedet ALV op 21 november.

Beoordeling initiatieven
Een aantal leden hebben al initiatieven ingestuurd. Deze zijn terug te vinden in een overzichtelijke lijst op onze website www.fedet.nl/awards.
Wordt jij geïnspireerd door een bepaald initiatief? Laat het ons dan weten! Op de pagina van elk initiatief kan je links bovenin via het duimpje je stem uitbrengen. Het aantal stemmen zal meewegen in de beoordeling door de jury.

Format voor initiatieven
Om de verschillende initiatieven goed met elkaar te kunnen vergelijken zijn er bepaalde voorwaarden om de initiatieven aan te leveren:

  • Bedrijfsnaam
  • Contact persoon
  • Contact gegevens contactpersoon
  • Omschrijving initiatief in max 300 woorden
  • Kort benoemen van de ‘Why’ van het initiatief
  • Kort benoemen van de ‘How’ van het initiatief
  • Kort benoemen van de ‘What’ van het initiatief
  • Foto en/of beeldmateriaal

Interesse?
Heb je vragen over de Fedet Instroom Award? Of heeft u als Fedet lid interesse om aan één van de i-werkgroepen deel te nemen? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16  of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

 

Algemeen nieuws