Werkgroep Triple C

Comfort, Control en Connectivity

TripleCTriple C staat voor Comfort, Control en Connectivity!

Samen met Joris van Zoelen (Synergie) hebben Hans Segers en Theo Harzing (Attema B.V.) een nieuw plan getrokken voor het oude Elux principe, om met slimme elektro- en installatietechniek waarde aan een gebouw toe te voegen. Dat geldt voor nieuw te bouwen woon- of kantoorcomplexen, maar wellicht nog dringender voor de grote hoeveelheid van alles wat er al staat.

De mens van de toekomst heeft behoefte aan de drie C’s: Comfort, Control en Connectivity

Comfort: uiteraard van klimaatbeheersing tot woongemak; Control: het zelf willen bepalen wat er mogelijk is; en Connectivity: het eeuwige in connectie zijn met de buitenwereld en ook van buiten de woning of het gebouw verbonden zijn met dat gebouw.

Als eerste stap zet Fedet nu in op één van de belangrijkste thema’s van deze tijd: duurzaamheid!
Gebouwen en woningen -oud of nieuw- bestendig maken voor de toekomst en voorzien van alles wat het mogelijk maakt om energie te besparen en daardoor mee te werken aan een betere leefomgeving. En alle drie C’s Comfort, Control en Connectivity spelen daarin een rol.

Samenwerking
Voor de verduurzaming van bestaande woningen gaat Fedet samen werken met Green Home. Green Home (voorheen Bleeve) werkt samen met inmiddels 65 gemeenten om voor huizenbezitters in deze gemeenten de weg te vinden naar energiebesparende maatregelen voor verduurzaming van woning/woonomgeving en waardevermeerdering van de woning.
Fedet gaat op zoek binnen de leden van Fedet naar de elektrotechnische en installatietechnische mogelijkheden, zoals warmtepompen, zonnepanelen, energieopslag en energie/home control (ooit noemde men dat domotica) en de verbinding naar elektrisch rijden (fiets of auto).

Meer informatie
Voor meer informatie over Triple C kunt u contact opnemen met Marcel den Haan. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

Fedet I's