Veel paneelbouwers hebben diverse artikelen op voorraad die over zijn van een project, foutief zijn besteld of zijn gedateerd omdat fabrikanten een nieuwe serie op de markt hebben gebracht. Meestal zijn deze componenten ongebruikt en functioneren nog prima, maar kunnen niet retour omdat de originele verpakking ontbreekt en de leverancier vraagt hoge kosten om ze te retourneren. Toch is het zonde om deze materialen weg te gooien, zeker in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De werkgroep Sur Plus heeft een lijst samengesteld met deze ‘incourante voorraad’.  Deze Sur Plus lijst is via onderstaande link te downloaden.
Wilt u als lid van Fedet sectie Federatie Paneelbouw uw voorraden er aan toevoegen? Download het Excel bestand via het ledendeel van de website, vul het aan en retourneer de lijst aan info@fedet.nl. De lijst wordt dan zo spoedig mogelijk vernieuwd op de website.

Download hier de laatste Sur Plus lijst

Interesse in de Paneelbouw werkgroepen?
In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp. Heeft u interesse om in een werkgroep deel te nemen? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat.

Meer informatie
Voor meer informatie over de sectie Federatie Paneelbouw of één van de werkgroepen kunt u contact opnemen met Jan Hartman via info@federatiepaneelbouw.nl of het Fedet Secretariaat. Het Fedet Secretariaat is telefonisch bereikbaar op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.