Er zijn diverse ontwikkelingen waardoor het vak paneelbouw in Nederland onder grote druk komt te staan. Veel van de ervaren mensen in de paneelbouw zijn ‘baby-boomers’. Zij beheersen alle aspecten: van het maken van ontwerpen en tekeningen tot het lezen van schema’s én het verrichten van zowel de mechanische als de elektrische werkzaamheden aan het paneel. Deze generatie gaat echter verdwijnen en daarmee ook hun vakkennis. Door gericht samen te werken in de diverse regio’s en nieuwe opleidingen te ontwikkelen gaan we de Nederlandse maakindustrie ondersteunen en kan ook de paneelbouw voor Nederland behouden blijven.

Heeft u interesse om in een werkgroep deel te nemen? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat.

Meer informatie
In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Voor meer informatie over de sectie Federatie Paneelbouw of één van de werkgroepen kunt u contact opnemen met Jan Hartman via info@federatiepaneelbouw.nl of het Fedet Secretariaat. Het Fedet Secretariaat is telefonisch bereikbaar op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.