Noorse industrie associatie ‘Norsk Industri’ nieuw lid T&D Europe

Op 17 maart, tijdens de jaarlijkse General Assembly van T&D Europe, is de toevoeging van de Noorse industrie associatie ‘Norsk Industri’ goedgekeurd. Hiermee komt het aantal leden van T&D Europe op 12. De Noorse T&D industrie wil graag meepraten in Brussel over beleid en regelgeving met betrekking tot de energietransitie. Fedet sectie T&D voorzitter Jan Langedijk (Siemens) verwelkomt de Noren en is blij dat T&D Europe met deze toevoeging haar slagkracht vergroot.

T&D Europe
T&D Europe is de Europese koepelorganisatie van de Fedet sectie T&D. In deze koepel zijn producenten en leveranciers van transmissie en distributie (T&D) infrastructuur vertegenwoordigd. Het gezamenlijke doel is het promoten van de standpunten van de T&D industrie op het gebied van economisch, industrie- en milieubeleid. Gezamenlijk vertegenwoordigen de bedrijven een omzet van meer dan 25 miljard euro en ruim 200.000 banen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Fedet sectie T&D kunt u contact opnemen met Rik van Berkel. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

Algemeen nieuws