Fedet (Federatie Elektrotechniek) heeft als leden bedrijven en zelfstandige brancheverenigingen die in Nederland actief zijn in de elektro-technische en werkbouwkundige sector. Deze ledenkring dekt een groot deel van de markt en kan aan de hand van de toekomstige ontwikkeling van vraag/aanbod uit de markt worden uitgebreid met nieuwe lid bedrijven en/of zelfstandige brancheverenigingen.

Voor onze leden organiseren wij minimaal 1 keer per jaar een Algemene Ledenvergadering, waar de belangrijkste onderwerpen voor onze verenigingen de revue passeren.
Daarnaast worden er het hele jaar door andere interessante bijeenkomsten georganiseerd zoals inspiratiebijeenkomsten en ronde tafel gesprekken. Al deze bijeenkomsten kunt u terug vinden op de Agenda van deze website.

FME Ondernemersonderzoek i.s.m. Fedet
FME heeft ook in 2018 weer het FME Ondernemersonderzoek uitgevoerd onder haar leden. Via dit onderzoek krijgen we een goed beeld van wat er speelt op een groot aantal gebieden bij bedrijven in de technologische industrie.  Denk aan onderwerpen als HRM, duurzaamheid en innovatie. Met de uitkomsten hiervan kunnen we onze dienstverlening verbeteren en kunnen we de belangen van de lidbedrijven nog beter behartigen in Den Haag en in Europa. Voor de Fedet leden is in een apart document de resultaten van Fedet-leden naast het totaal gezet waar mogelijk.

Ook benieuwd naar de uitkomsten? Download hieronder het FME Ondernemersonderzoek i.s.m. Fedet.
Dit document is alleen beschikbaar voor Fedet leden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Fedet kunt u contact opnemen met het Fedet-secretariaat.
Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

 

 

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.