Instroom

Veel leden zijn actief in het onderwijsveld, dit varieert van inzet op basisscholen tot aan het HBO. Uiteindelijk worden beroepskeuzes al voor de HBO gemaakt, dus de werkgroep Instroom zal zich dan ook gaan richten op het voortgezet onderwijs. Er zal in combinatie met de werkgroep Invloed een “Invloedkaart” gemaakt worden waarop duidelijk te zien is waar de opleiders in het land zitten.

Interesse?
Vanuit de strategiesessies en de ledenvergadering van april 2014, is er met Joris van Zoelen (Synergie B.V.) en het algemeen bestuur gewerkt aan een vervolg op alle gedachten, wensen en behoeften van onze leden. Hieruit kwamen de Fedet I-werkgroepen: Inspiratie, Innovatieve bedrijfsvoering, Instroom, Invloed en Imago Marketing & Events.

Heeft u als Fedet lid interesse om aan één van de i-werkgroepen deel te nemen, kunt zich hiervoor aanmelden bij het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16  of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.

Fedet I's