Inspiratie

Fedet bezoekt Tesla Motors!

foto-13-10-16-16-37-22Op 12 oktober 2016 hebben de Fedet leden een unieke kans gekregen om één van wereldwijd meest vooruitstrevende bedrijven te bezoeken: Tesla. Zij kregen deze dag toegang tot de Tesla Factory in Tilburg, waar auto’s voor de gehele Europese markt geassembleerd worden. Daarnaast was er een vragen uur waar Fedet leden alle vragen over de technische aspecten en visie van Tesla konden stellen.

Hou onze agenda in de gaten voor meer inspiratie-momenten in 2017!

Interesse?
Vanuit de strategiesessies en de ledenvergadering van april 2014, is er met Joris van Zoelen (Synergie B.V.) en het algemeen bestuur gewerkt aan een vervolg op alle gedachten, wensen en behoeften van onze leden. Hieruit kwamen de Fedet I-werkgroepen: Inspiratie, Innovatieve bedrijfsvoering, Instroom, Invloed en Imago Marketing & Events.

Heeft u als Fedet lid interesse om aan één van de i-werkgroepen deel te nemen, kunt zich hiervoor aanmelden bij het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16  of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

 

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.

Fedet I's