Innovatieve bedrijfsvoering

img_0642BIM wordt bij veel bedrijven steeds belangrijker, maar niet iedereen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het overbrengen van deze kennis zou mogelijk zijn door Masterclasses te organiseren. Een dergelijke inzet sluit aan bij de behoefte de innovaties met andere te ontwikkelen, maar ook op te halen. Naast BIM komt Elektronisch facturen op een goede tweede plaats als interesse. In de bouw- en installatiesector neemt de digitalisering steeds meer toe. Opdrachtgevers eisen in toenemende mate BIM in hun aanbestedingen. In de bouw levert het verlaging van de faalkosten op en in de beheer- en onderhoudsfase levert het ook grote efficiencyslagen op. De bedrijven die BIM het snelst weten te omarmen en integreren in hun eigen processen halen het eerst en het snelst voordeel uit deze ontwikkeling.

Fedet heeft in mei 2016 samen met FME de succesvolle bijeenkomst  ‘Digitalisering in de bouw‘ georganiseerd. Vervolgens heeft er in september een vervolg bijeenkomst plaats gevonden voor board members en stakeholders van Europese fabrikanten in de bouw. Meer informatie over de UOB lees je hier.

Interesse?
Vanuit de strategiesessies en de ledenvergadering van april 2014, is er met Joris van Zoelen (Synergie B.V.) en het algemeen bestuur gewerkt aan een vervolg op alle gedachten, wensen en behoeften van onze leden. Hieruit kwamen de Fedet I-werkgroepen: Inspiratie, Innovatieve bedrijfsvoering, Instroom, Invloed en Imago Marketing & Events.

Heeft u als Fedet lid interesse om aan één van de i-werkgroepen deel te nemen, kunt zich hiervoor aanmelden bij het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16  of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.

Fedet I's