TechYourFuture

TechYourFuture is hét expertisecentrum voor onderwijs in bèta en technologie. We willen ervoor zorgen dat uiteindelijk 4 van de 10 jongeren bewust kiezen voor een techniekopleiding en daarna ook daadwerkelijk in de technische sector gaan werken. TechYourFuture is een samenwerking van Saxion, Universiteit Twente en Windesheim.

We stellen de onderwijsprofessional centraal, van vve tot en met de beroepsopleidingen. Zij maken het verschil als het gaat om goed en betekenisvol onderwijs. Wij willen hen daarom toerusten om goed onderwijs in bèta, wetenschap & technologie te geven. We richten ons ook op het optimaliseren van de aansluiting met de technische arbeidsmarkt. Ook technische ondernemingen bedienen wij met kennis en tools om als werkgever aantrekkelijk(-er) te worden voor jong technisch talent.

Samen met het werkveld voeren we  praktijkgericht onderzoek uit dat bijdraagt aan de kennisontwikkeling over goed techniekonderwijs. We ontwikkelen bijvoorbeeld nieuwe innovatieve oplossingen voor onderwijs en ondernemingen.

 

Meer informatie

Locatie(s)

Doelgroep(en)

Aanbieder(s)

Overzicht