Meet the best of the best in meer dan 50 beroepen

WorldSkills Netherlands is een landelijke non-profit organisatie. Samen met onderwijsinstellingen, overheid, koepelorganisaties, werkgevers- en ondernemersverenigingen en bedrijven zetten wij ons in voor de promotie van (excellent) vakmanschap op (v)mbo niveau. Wij dagen jong vakmanschap uit en brengen het beroepsonderwijs positief onder de aandacht met onze (internationale) projecten. Wij doen dit door het organiseren van vakwedstrijden onder vmbo scholieren en mbo studenten, de zogenaamde Skills Talents (vmbo) en Skills Heroes (mbo) evenementen.

Bekijk hier de video

Jaarlijks vinden in maart de finale wedstrijden plaats tijdens Skills The Finals. Gedurende dit gratis beroepenevement strijden de finalisten van Skills Talents en Skills Heroes in meer dan 50 beroepen om de beste van Nederland te worden. Wie wordt de beste elektrotechnicus, monteur, lasser of in een van de andere 50 beroepen? Het evenement is bij uitstek de gelegenheid waar de top van vakmanschap, onderwijs en bedrijfsleven elkaar ontmoeten. Bij alle evenementen en wedstrijden richten wij ons op ‘the best of the best’. Voor het bedrijfsleven is dit daarom dé gelegenheid om jong talent te scouten en de top van jong vakmanschap en hun docenten te ontmoeten en hen met uw bedrijf, producten en diensten kennis te laten maken. Ook kunt u een actieve bijdrage leveren aan en sturing geven aan de kwaliteitseisen van potentiële werknemers.

De eerstvolgende Skills The Finals vindt plaats van 4 t/m 6 maart 2020 in WTC Expo Leeuwarden.

Meer informatie, aanmelden en samenwerkingsmogelijkheden kunt u vinden op worldskillsnetherlands.nl en skillsthefinals.nl.

Een deel van de Skills Heroes kampioenen zal deel uitmaken van Team Nederland tijdens de internationale beroepenwedstrijden EuroSkills.

Meer informatie

Locatie(s)

Doelgroep(en)

Aanbieder(s)

Overzicht