LeXlab

Het LeXlab verzorgt technologiepromotie in de Drechtsteden. Dit doen we veel voor het primair- en voortgezet onderwijs. We zijn verbonden aan het ROC van de regio, Da Vinci College en werken hier dan ook nauw mee samen. Ook verzorgen we onderwijstrainingen voor leerkrachten (voorschoolse educatie, PO en VO) om op deze manier meer interesse op te weken voor wetenschap en techniekonderwijs.

TechniekDock is een project wat we de afgelopen 7 jaar hebben uitgevoerd en waar jaarlijks 50 groepen 7 aan deelnemen. Naast dit project werken we samen met veel onderwijsinstellingen om lessen op te zetten of workshops te geven. Misschien interessant om niet alleen TechniekDock te vermelden, maar het LeXlab in zijn algemeen.

Informatie LeXlab
Het LeXlab is de technologie aanjager voor het onderwijs in de regio Drechtsteden. Met technologie promotie projecten, workshops en educatieprojecten voor docenten werken we samen met het onderwijs, de overheid en ondernemers uit de regio aan een technologisch vooruitstrevende regio die klaar is voor de toekomst. Vanuit onze thuisbasis in Fieldlab de Duurzaamheidsfabriek bereiken we ruim 7500 leerlingen op jaarbasis verspreid over 12 gemeenten.

Meer informatie

Locatie(s)

Doelgroep(en)

Aanbieder(s)

Overzicht