Holland IT & Smart Industry paviljoen op Hannover Messe 2018

Op het gebied van techniek is er één beurs wereldwijd die met kop en schouders boven alle andere uitsteekt: de Hannover Messe. In 2017 trok deze beurs 225.000 bezoekers. Dit is hét evenement voor de technologische industrie en daaraan gekoppelde IT en Smart product – en dienstverlening, met hooggekwalificeerde internationale bezoekers en een aantrekkelijk omlijstend programma. Industrial Automation, Energy, Research & Technology, Industrial Supply en Digital Factory zijn de toptrends op deze Hannover Messe. Het evenement heeft een ongekende internationale uitstraling, niet alleen bij het bedrijfsleven in Duitsland, maar ook bij journalisten, politici en opinieleiders uit andere landen.

Nederland presenteert zich succesvol al jaren onder de propositie van Holland High Tech vlag:
Je moet in Nederland zijn voor oplossingen voor internationale maatschappelijke uitdagingen op het gebied van gezondheid, mobiliteit, energie, veiligheid en het klimaat.

What’s in it for me? Waarom moet ik deelnemen? Wat brengt het mij naast deelname aan het paviljoen?
Het doel is Nederland positioneren, direct businesscontacten leggen en leads ophalen en netwerk (nationaal en internationaal)vergroten. Dit doen we door middel van een uitgebreid inhoudelijk programma met dagprogrammering per paviljoen, netwerkactiviteiten en matchmaking.

Ons Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen biedt ruimte voor deelnemers om zich te presenteren, en daarnaast een collectieve ruimte met bargedeelte en catering, waar we onze gasten ontvangen. Vanuit een paviljoen met een open representatieve uitstraling organiseren wij gezamenlijk diverse activiteiten. Het Holland High Tech, IT & Smart Industry paviljoen zal nauw samenwerken met andere Nederlandse collectieve paviljoens:

  • Holland High Tech House in Hal 2 – Collectief van organisaties die zich bezig houden met research, development en high tech innovatie
  • Holland Industrial Supply Paviljoen in Hal 4 – Groot collectief van de toeleverindustrie

Lees hier meer over het Holland IT & Smart Industry paviljoen en de mogelijkheden.

Algemeen nieuws