Henk & Fred organiseert het nieuwe spraakmakende event binnen de elektrobranche

Kom het zien, doen en beleven op ELEKTRO 2017! ELEKTRO 2017 gaat dit jaar hét ontmoetingsmoment worden voor de elektrobranche. Doordat de beurs Elektrotechniek in 2017 niet doorgaat, komt het magazine Henk & Fred met een eigen event. “De formule zal totaal verrassend en vernieuwend zijn”, aldus Matthea Kiemeney, bladmanager Henk & Fred.

ELEKTRO 2017 vindt plaats op 26, 27 en 28 september in de Beursfabriek in Nieuwegein. Het driedaags event is voor iedereen die zich interesseert in elektrotechniek. Of je nu monteur, werkvoorbereider, student of directeur bent: tijdens dit event komen letterlijk alle disciplines samen. Er is veel te zien, te doen en te beleven. De 7.000 vierkante meter oppervlakte is gevuld met bruisende themapleinen en vier te gekke innovatiezones waar je kennis kan maken met de nieuwste gadgets en trends.

Driedaags evenement
Een bezoek aan ELEKTRO 2017 is een must als je geinteresseerd bent in elektrotechniek. “Elke beursdag staat garant voor een dag vol kennis, inspiratie en beleving”, aldus Kiemeney. “Elektro Avenue is de hoofdstaat van het event en vanuit daar zijn vier thema’s te ontdekken met elk hun eigen innovatiezone”. Bezoek stands, neem deel aan lezingen, spreek met inspirerende spelers uit de elektrotechniek en kijk je ogen uit. Enkele highlights van het event zijn: het Henk & Fred-examen, Wie is de snelste, de H&F Experience Escaperoom en het H&F Vestzaktheater. Er zijn foodtrucks en terrassen aanwezig en met entertainment en muziek van prominente artiesten wordt elke dag op gepaste wijze afgesloten bij het hoofdpodium.

Het wordt één groot feest waar je bij moet zijn. Alle informatie rondom ELEKTRO 2017 vind je op www.elektro2017.nl. Hier kan je je ook aanmelden voor gratis toegangskaarten. Vul je gegevens in en ontvang per mail een e-ticket. De barcode op het ticket wordt bij de entree gescand en direct omgezet in een persoonlijke badge.

Over Henk & Fred
Henk en Fred zijn de twee gezichten van het gelijknamige magazine die het vak elektrotechniek graag beter en moderner willen profileren. Henk & Fred verschijnt vijf keer per jaar en staat boordevol interessante nieuwtjes, innovaties en spraakmakende interviews. Met een oplage van 24.000 exemplaren is Henk & Fred in drie jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende vakbladen in de branche. Het blad is verzelfstandigd en valt sinds 1 januari van dit jaar onder de vlag van Media Vakman B.V. in Deventer.

 

Algemeen nieuws