In de schijnwerper: Hoppenbrouwers Techniek

Hoppenbrouwers Techniek B.V.

Hoppenbrouwers Techniek – Samen met partners bouwen aan een optimaal product

Hoppenbrouwers Techniek is in de afgelopen 100 jaar uitgegroeid tot een modern installatiebedrijf. Begonnen in Udenhout (Noord-Brabant) als een eenmansbedrijf in 1918 telt Hoppenbrouwers nu bijna 1.300 medewerkers verdeeld over 12 vestigingen en zijn we Koninklijk onderscheiden.

Op onze locaties in Udenhout en Deurne ontwerpt en bouwt een team van ca. 100 opgeleide vakmensen zo’n 3.500 grote tot kleine besturings- en verdeelkasten per jaar. Daarnaast staan er vanuit onze afdeling Industriële Automatisering optioneel zo’n 50 hard- en software-engineers klaar voor ieder vraagstuk vanuit de klant.

De beste partner

We zijn er trots op dat we met het merendeel van onze klanten al jarenlang samenwerken. Hierdoor zijn we in staat om samen met deze klanten steeds verder te werken aan een optimalisatie van ons LEAN-productieproces. Dat leidt dan weer tot grote voordelen voor onze klanten, zoals een hogere kwaliteit van onze dienstverlenging, een verbetering van de prijs-/ kwaliteitsverhouding, een verlaging van de doorlooptijd en just-in-time delivery.

Een kijkje achter de schermen

Bent u benieuwd hoe dit alles er in de praktijk uit ziet? Neem dan contact op met John de Laat (Udenhout) of Paul Peeters (Deurne) voor een geheel vrijblijvende rondleiding.

Meer informatie

www.hoppenbrouwerstechniek.nl